BOOOM Digital - Gradient styling elementBOOOM Digital - Gradient styling element

Supersnelle WordPress websites, gemakkelijk in gebruik

WordPress is een populair CMS met een marktdaandeel van bijna 40% en wordt door ons al jaren ingezet. Lees waarom WordPress al jaren de industriestandaard is?

BOOOM Digital styling gradient

Open Source

WordPress heeft een van de grootste en meest actieve open source communities in de wereld. Het is daarmee niet meer weg te slaan uit het online landschap.

BOOOM Digital styling gradient

Gebruiksvriendelijk

WordPress bestaat al meer dan 15 jaar en wordt doorlopend verbeterd met hulp van community feedback, om gebruiksgemak en toegankelijkheid te bevorderen.

BOOOM Digital styling gradient

SEO-vriendelijk

Voor WordPress zijn een groot aantal tools en extensies ontwikkeld die SEO werkzaamheden vergemakkelijken. Daarbij zijn er al verschillende SEO standaarden in WordPress ingebouwd.

BOOOM Digital styling gradient

Schaalbaar

Een kleine blogpagina of een complete website met alles erop of eraan? Het maakt niet uit hoever je door wil ontwikkelen, met WordPress zijn alle soorten websites goed te realiseren.

anouk, robbert kijken naar laptop. Thimo belt.
Jouw verhaal, mogelijk gemaakt met WordPress

Zo pakken wij het aan

01.

Concept & design

We starten met een kick-off met alle betrokken partijen voor een grondige inventarisatie van het project. Vervolgens realiseert ons designteam een unieke huisstijl en een op maat gemaakte gebruikerservaring, waarna er ruimte is voor feedback en verfijning.

02.

Development

Zodra het design is goedgekeurd, draagt ons toegewijde development team zorg aan de naadloze integratie van back- en frontend. Het ontwerp wordt omgezet naar een complete functionerende website. Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan het visuele aspect, maar ook aan de technische kwaliteit.

03.

Oplevering

Bij de oplevering zorgen we ervoor dat alle aspecten naadloos samenkomen tot een optimale gebruikerservaring. We richten ons op snelheid, kwaliteit en volledigheid, en zorgen ervoor dat je website voldoet aan richtlijnen voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Gerealiseerde WordPress websites

Zoals gezegd hebben verschillende klanten prachtige websites in WordPress laten maken. We laten je graag wat voorbeelden zien.

Plan een kennismaking in

Cases

Onze experts kennen WordPress op hun duimpje. Daag jij ons uit?

We zorgen door digitaal succes door onze zelf ontwikkelde elementen te combineren met de kracht van WordPress

Team

Nog niet overtuigd?

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een project gemiddeld?

Hoe wordt een project aangepakt bij BOOOM?

Welke kosten komen er kijken bij een maatwerk website?

BOOOM Digital - Gradient styling element
BOOOM Digital - Gradient styling element
Plan een kennismaking in