BOOOM Digital - Gradient styling elementBOOOM Digital - Gradient styling element

Maak kennis met Robbert, onze SEO, UX en WordPress kenner

“Het gaat mij om kwaliteit op alle vlakken”

Neem contact met ons op

Wie is Robbert?

Robbert wil eigenlijk het liefst met alles tegelijk bezig zijn. Na zijn opleiding in Human Factors Engineering Psychologie, stortte hij zich helemaal op het ontwikkelen van websites. Zo startte hij in 2017 een bedrijf en bleef zich voortdurend ontwikkelen in WordPress ontwikkeling en zoekmachine optimalisatie.

Hij begon al snel in te zien hoe belangrijk het is dat websites inhoudelijk goed in elkaar zitten en logisch gebouwd zijn. Want na de lancering van die website wordt er nog jaren gewerkt in de back-end om die website blijvend te vernieuwen.

Na zeven jaar solo, werd het tijd om een gaaf team op te zoeken om verder te ontwikkelen. Zo kwam hij terecht bij BOOOM als SEO expert en WordPress developer. Robbert is de verbindende factor tussen de marketing- en development afdeling. Hij zoekt graag technisch complexe problemen op en heeft een enorme drive om websites op alle fronten beter te maken.

 

In zijn vrije tijd…

Knuffelt Robbert graag met zijn kat en zijn vriendin. Verder houdt hij er van om muziek te luisteren en nieuwe muziek uit te zoeken. Hij bakt en kookt daarnaast graag lekkere dingen, gaat af en toe naar de sportschool en verdwijnt dan in de bank. Hij is daarbij ook “best wel een nerd” die veel online zit te zoeken naar vette oplossingen of de nieuwste WordPress updates.

 

Nog iets over Robbert

Kwam er wat laat achter dat hij eigenlijk liefde voor code heeft.

Categorieën
BOOOM Digital - Gradient styling element
BOOOM Digital - Gradient styling element
Plan een kennismaking in