Webshop

Webshop bouwen in Arnhem? BOOOM staat voor je klaar!

Loop op een normale doordeweekse dag door een winkelstraat en je merkt op dat het rustiger oogt dan een aantal jaar geleden. Hoe dat komt? Men winkelt liever online dan in een fysieke winkel. Mede door de veelal lagere prijzen, snelle levertijden en hoge mate van service kiezen veel mensen voor het winkelen in een webshop. BOOOM Digital heeft jarenlange ervaring met het realiseren van technisch hoogwaardige webshops en staat voor je klaar om jouw online winkel tot een succes te maken.

Een WordPress webshop voor jouw webwinkel

Wij werken al jarenlang met het WordPress CMS: hét fundament voor een eenvoudig zelf te beheren webshop die goed scoort in Google. De techniek wordt constant onderhouden zodat je altijd voorop loopt op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) en de technische mogelijkheden van je webwinkel. Onze programmeurs en designers zorgen er samen met jou voor dat er een unieke webshop wordt gerealiseerd waar je trots op kunt zijn.

head

Nadat de inhoud van je webshop is bepaald, kun je hem zelfstandig vullen met producten (of je laat het aan ons over natuurlijk) en in overleg met onze tekstschrijver nadenken over de tekstuele inhoud. Op deze manier ontstaat de ideale combinatie van content & producten en zul je zien dat je optimaal scoort binnen Google. Je klanten moeten je natuurlijk wel weten te vinden en daar helpen we je graag bij.

Ook nadat wij de webshop hebben gerealiseerd kun je bij ons terecht voor al het onderhoud van je webwinkel. Zoals gezegd is de techniek constant in ontwikkeling en is het belangrijk om deze up-to-date te houden. Hiervoor hebben wij een aantrekkelijk onderhoudscontract in het leven geroepen wat helpt om de webshop in shape te laten blijven.

Enthousiast? Maak een vrijblijvende afspraak met BOOOM

We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) WordPress webshop. We praten je graag bij over de laatste technieken en laten je zien hoe jouw online winkel eruit kan komen te zien. Wacht niet langer en maak snel een vrijblijvende afspraak met BOOOM Digital. Bekijk de contactpagina voor onze gegevens.

Ook online producten verkopen?