BOOOM Digital - Gradient styling elementBOOOM Digital - Gradient styling element

Maak kennis met Thimo, onze support coördinator

“Ik wordt gemotiveerd door mijn dynamische werkomgeving en mijn passie om processen te verbeteren”

Neem contact met ons op

Wie is Thimo?

De eerste tien jaar van zijn leven woonde Thimo al in Arnhem en sinds 2022 is hij er weer terug. Als support coördinator zorgt hij ervoor dat jouw opdracht bij de juiste persoon terecht komt en de communicatie altijd strak is. Daarnaast houdt hij zich bezig met het verbeteren en administreren van onze hosting en support services. Het nastreven van voortdurende verbetering en het optimaliseren van werkprocessen is wat hem motiveert. Thimo hoopt dat dit bijdraagt aan duurzame en waardevolle klantrelaties!

 

In zijn vrije tijd…

Is Thimo ook van alle markten thuis. Thimo is onze vliegende keep, perfect voor een persoon zoals hem met een veelzijdige interesse. Zo heeft hij een opleiding gedaan in outdoor recreatie, maar is hij nu bezig met een hbo-studie in front-end frameworks. Thimo beoefent verschillende sporten: krachttraining, kickboksen, crossfit en meer. Thimo is ervan overtuigd dat zijn onuitputtelijke drive om te leren hem enorm kan laten groeien. Hij neemt BOOOM graag mee in deze groei!

 

Nog iets over Thimo…

Op zijn achttiende importeerde Thimo een racemotor, die hij binnen een jaar ombouwde naar een street-legal motor met kenteken

BOOOM Digital - Gradient styling element
BOOOM Digital - Gradient styling element
Plan een kennismaking in