Hosting

Hosting, het juiste ingrediënt voor een snelle website!

Webhosting in Arnhem

We bouwen een gave website voor jouw bedrijf of onderneming. Maar dan ben je er nog niet. Je website moet namelijk wel op het internet verschijnen en dat regel je met webhosting. In feite huur je met webhosting een stukje opslag en geheugen van een server, waar je allerlei informatie (zoals je website) online op kunt slaan. Bij BOOOM Digital werken we samen met een webhosting bedrijf in Arnhem. Zo kunnen we je voorzien van de totaaloplossing wat betreft je site: een tof design en een website die altijd online is. Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor webdesign en webhosting in Arnhem!

chefs-1662709_640

Waarom webhosting in Arnhem?

Webhosting is essentieel voor je website. Zonder hosting is je website simpelweg niet online bereikbaar en dat wil je natuurlijk niet. Maar dat is niet alles. Onze samenwerking met 026 Hosting zorgt er ook voor dat je een eigen domeinnaam kunt kiezen, als je die nog niet hebt. Daarnaast krijg je de beschikking over je eigen e-mailadressen en ben je er van verzekerd dat je website altijd en overal online is. Bovendien zorgen een maximale beveiliging en dagelijkse back-ups voor zekerheid. Zo raak je nooit meer iets kwijt. Daarbij wordt je website ook nog eens supersnel geladen!

Maak een afspraak!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen zowel op het gebied van webdesign als webhosting in Arnhem? Dan komen we graag even bij je op bezoek voor een kopje koffie en een inspirerend gesprek. Maar je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen op ons kantoor net buiten het centrum van Arnhem. Dan zorgen wij voor de koffie en kun je eventueel meteen even kennismaken met onze hostingpartner. Wel zo fijn. Neem contact met ons op, maak vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Wil jij meer weten over hosting?