Waarom jij als designer met ons moet samenwerken

Waarom jij als designer moet samenwerken met BOOOM Digital!

Wij maken websites. Mooie websites, snelle websites, handige websites, alle soorten websites dus. En dit doen wij voor al onze toffe klanten. Heb jij als designer de opdracht gekregen om een volledig nieuwe website te ontwerpen, maar heb je nog nooit een website gemaakt? Geen enkel probleem, daar gaan wij je bij helpen! Meer overtuiging nodig? Duidelijk. Dan zijn hier 5 redenen waarom jij als designer met ons moet samenwerken!

Onze getalenteerde WordPress tovenaars kunnen (bijna) alles

Onze tovenaars (geen officiéle titel) maken elke dag weer iets anders, als het maar tof is. Websites, webshops, plugins? Het maakt niet uit. Dus het maakt niet uit wat je gaat ontwerpen, de kans is heel groot dat wij het kunnen maken. En we houden van een uitdaging 😉

Van de slager tot de belastingadviseur

Variety is the spice of life zeggen ze weleens. En dat klopt ook. Onze klanten zijn divers, zo ook onze websites. Dat maakt in principe weinig uit in dit geval, want we bouwen alleen maar.

Toch?

Nope! Wij kunnen je ook helpen tijdens het ontwerpproces. Kom je er even niet uit? Kan je niet kiezen tussen twee gave fonts (begrijpelijk), dan zijn wij er om je te helpen. Door de jaren heen hebben we al heel veel mooie dingen mogen maken, en daardoor veel ervaring mogen opdoen. Deze ervaring helpt ons elke dag om nog mooiere dingen te maken. En in de toekomst misschien jou, als je er even niet uitkomt.

Wij gaan verder dan alleen websites

Jij weet als geen ander dat een website meer inhoudt dan alleen de…. website. Huisstijl hier, logo daar. Ook daar kunnen we mee helpen. Hoe werken de kleuren van de huisstijl samen op de website? Wat zegt het logo over het bedrijf, en sluit dit aan bij de wensen van de klant? Wij houden van moeilijke vragen!

Jouw design wordt ook echt gezien

Je gaat een kunstwerk ook niet verstoppen in een donkere steeg. Je hebt iets ontzettend moois gemaakt, en dat willen we showen. Onze SEO expert doet er alles aan om jouw gave ontwerp de wereld in te krijgen. Hoe hij het doet? Geen idee, we laten hem maar gewoon z’n gang gaan. De resultaten vallen in ieder geval nooit tegen 🙂

 

seo blog

 

Twee zijn beter dan één

Van samenwerken worden we allemaal beter. Zo kan jij ons toffe nieuwe dingen leren over het ontwerpen van een logo voor een haaienhotel. En wij kunnen je dan misschien weer iets leren over een perfecte huisstijl voor een bouwbedrijf. Een win-win-win situatie. Kan niet beter.

Wij werken bijvoorbeeld al samen met Beyond Illusions, Coers en Roest, Gaas Design en Overburen. Deze designers ontwerpen websites, logo’s, huisstijlen, magazines, folders en nog veel meer. Dus ben jij nog beter met Photoshop, Illustrator of Indesign dan wij? En wil je graag jouw ontwerp aan de wereld laten zien? Tof! Dan horen we graag even van je.