Voorstelrondje: nieuwe stagiairs BOOOM

De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar is begonnen. Wij hebben dan ook 4(!) nieuwe stagiairs mogen verwelkomen bij BOOOM. Deze heren gaan ons helpen met het ontwerpen en in elkaar zetten van toffe websites. Ze hebben hun huiswerkopdracht voor een introductie stukje op tijd ingeleverd, dus maak kennis met onze online bazen in spé.

Tom


Mijn naam is Tom Heijnens, geboren en wonende in Duiven. Ik doe momenteel de opleiding Grafisch mediavormgeving op het Astrum College in Velp (voorheen ROC A12) en zit daar nu in mijn vierde en laatste jaar. Voor mijn eindstage heb ik gekozen voor het bazen web bedrijf BOOOM Digital. Als de vraag gesteld zou worden waarom ik specifiek voor dit bedrijf heb gekozen, is dat omdat ik mezelf graag zie verbeteren in het maken spectaculaire websites. Ohja, Hobby’s. Ik vind het natuurlijk leuk om te designen, maar daarnaast geniet ik van kijken naar (netflix) series, alcoholische drankjes nuttigen met mate, en festivals bezoeken.

Jarvic


Hoi, ik ben Bal… Jarvic Bal. Een normale 17 jarige uit het normaalste dorp van Nederland. Ik leef samen met mijn normale vader, moeder, 3 normale broers, 2 normale katten, een normale hond en een paar normale kippen. Ik heb het normale vmbo-t gevolgd en zit nu in het tweede jaar van Applicatie- en media ontwikkelaar bij het Roc Nijmegen. Dagelijks reis ik met het OV helemaal naar Arnhem om websites te fixen bij BOOOM Digital en daar het koffieapparaat leeg te zuipen. Zie je me niet achter het beeldscherm bij BOOOM? Dan zit ik of thuis te gamen/programmeren, of vakken te vullen bij Jumbo Fenikshof in Nijmegen. Nog meer vragen of geïnteresseerd naar mijn BSN? Stuur ze gerust naar jarvic@booomdigital.com.

Jasper

Mijn naam is Jasper Agelink. Ik ben 19 jaar oud en woon in Dieren. Op dit moment volg ik de opleiding Mediavormgeving. Ik zit op dit moment in het vierde en laatste jaar.  Ik heb voor mijn laatste stage voor BOOOM Digital gekozen omdat ik wilde leren hoe ik met onder andere CSS een website kan maken. Daarnaast was BOOOM stiekem mijn eerste keuze als stagebedrijf ;). Naast designen heb ik meerdere hobby’s. Ik houd van muziek luisteren (dit is meer een verslaving dan een hobby geworden), series kijken, horrorfilms kijken en ik speel iedere maandagavond badminton in Dieren. (Editors note: “Ik vind het moeilijk om 100 woorden over mezelf te typen”.)

Sander

Hey! Ik ben Sander, 21 jaar en zit in het laatste jaar Mediavormgeving. Ik heb een jaar geleden hier ook met veel plezier stage gelopen. En nu weer! Één van mijn hobby’s is het bouwen en ontwerpen van websites. Daarnaast houd ik ook van een potje gamen. Thuis heb ik een pc staan waar meerdere keren per week een spelletje op draait. Denk dan aan shooters als Battlefield, race spellen en simulatie games. Niks is lekkerder om na een dag hard werken eventjes te ontspannen in een game samen met vrienden. Ik kijk er ook het komende halve jaar erg naar uit om deel te zijn van het team en hoop veel mensen blij te kunnen maken met mooie sites.


Wil jij in de toekomst ook stage lopen bij BOOOM Digital? Stuur dan je CV en motivatie naar info@booomdigital.nl met het onderwerp ‘Stage lopen bij BOOOM’! 

Project starten?

Websites_

Webshops_

Branding_

Fotografie_

Video_

Strategie_

Optimalisatie_

SEO_