Vacature Stagiair Online Marketing

GEZOCHT: STAGIAIR(E) ONLINE MARKETING

Wil jij een stage bij het leukste en gezelligste online webbureau van Arnhem en één van de besten op jouw vakgebied worden? Meld je dan nu aan als stagiair online marketing bij BOOOM Digital. Samen met onze partner Daizy Media zijn we op zoek naar een enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde stagiair die er zin in heeft om zich verder te ontwikkelen op het vlak van online marketing en zoekmachineoptimalisatie.

Tijdens de stage ga jij je actief bezig houden met zoekmachine optimalisatie (SEO), het adverteren in zoekmachines (SEA), social media marketing (Facebook, Instagram, Pinterest etc.), Google Analytics, affiliate marketing en remarketing.

Wij gaan je leren om een webpagina hoger in Google te krijgen en er voor te zorgen dat een website niet alleen meer bezoekers trekt maar dat deze ook langer op de website blijven, meer pagina’s bezoeken én voor conversie zorgen. Grijp dan nu de kans om jouw studie op een wervelende manier af te sluiten bij een leuk bedrijf met toffe collega’s!

Hoe ziet de stage voor online marketeer eruit?

De eerste periode van de stage maak je kennis met SEO en SEA en leren we jou de basis die nodig is om inzicht te krijgen in het optimaliseren van de techniek en content van websites. Je leert hoe te werken met WordPress en wordt geleidelijk aan zeer bedreven in het SEO technisch optimaliseren van WordPress websites. Je gaat onder begeleiding werken met analysesoftware en leert op basis van signaleringen uit deze software verbeteringen toe te passen.

showme

Wie zijn wij?

BOOOM en Daizy Media zijn een beetje gek, heel erg gedreven en vooral ambitieus. Vanuit ons hoofdkwartier in Arnhem maken wij het liefst ondernemers en bedrijven blij met fijne designs, originele websites en de juiste online marketing strategieën. We waarderen nieuwe inzichten en input vanuit onze medewerkers. Dus wees niet bang om je mond open te trekken als je denkt dat iets beter kan. Graag zelfs.

Wat wij jou bieden:

 • een leuke en uitdagende stage nabij het centrum van Arnhem;
 • een team van toffe collega’s;
 • een flexibele werkomgeving, waarbij nieuwe ideeën zeer worden gewaardeerd;
 • een officieel leerbedrijf met een platte organisatiestructuur.

Wat vragen wij van jou?

 • relevante opleiding
 • affiniteit met online (marketing);
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • woonachting in Arnhem of omgeving;
 • uiteraard ben jij enthousiast, gedreven, klantgericht, analytisch, resultaatgericht, een teamspeler en een ondernemende spirit!
 • je bent communicatief vaardig en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • een grote interesse in internet en online marketing.

Interesse?

Heb jij interesse in een stageplek bij BOOOM Digital of wil je meer (inhoudelijke) informatie over deze stage? Neem dan contact op door te mailen naar info@nullbooomdigital.nl 

trampoline

Meer weten over ons?