Vacature Bijbaan als WordPress designer

GEZOCHT: FLEXIBELE BAAS ALS WORDPRESS DESIGNER

Online de baas zijn. Dat is wat wij doen. Met onze eigen toffe website, maar vooral met alle mooie dingen die wij maken voor onze klanten. Onze supertalenten werken elke dag aan nieuwe en spannende projecten. Maar omdat onze helden ook maar twee handen hebben, zijn we op zoek naar iemand die minimaal 16 uur in de week een handje helpt. 

Studeer je nog, maar ben je al handig in het bouwen van WordPress websites? Dan hebben we hier nog een plekkie voor jou. Je leert hier veel, maar we verwachten wel dat je al het een en ander kan binnen WordPress.

Hoe ziet flexibel werken bij BOOOM eruit?

Je werkt minimaal 8 uur in de week hier op kantoor. Dat is meestal makkelijk te combineren met je studie.  Thuiswerken? Tuurlijk! Een aantal uur thuis sleutelen aan een website vinden we geen probleem. Wij zijn flexibel, zolang jij dat ook bent!

Je zal niet alleen aan het designen zijn. Even snel brainstormen voor een nieuwe klant, een website van een van je teamgenoten beoordelen en een webshop module inbouwen behoren allemaal tot de dagindeling. Maar waar je voornamelijk mee bezig gaat: toffe sites maken voor leuke klanten!

showme

Wie zijn wij?

BOOOM is een beetje gek, heel erg gedreven en vooral ambitieus. Vanuit ons hoofdkwartier in Arnhem maken wij het liefst ondernemers en bedrijven blij met fijne designs en originele websites. We waarderen nieuwe inzichten en input vanuit onze medewerkers. Dus wees niet bang om je mond open te trekken als je denkt dat iets beter kan. Graag zelfs.

Wat willen wij?

Normaal komt hier een lijstje met technische termen en allerlei vaardigheden waar jij over moet beschikken. Wij zijn minder moeilijk. We zien graag wat je kan, welke ervaring je hebt en dat mag je laten zien in een gesprek. Stuur ons een mail met je motivatie, dan nodigen wij je uit voor een gesprek ;). Heb je al een portfolio opgebouwd? Nice! Neem hem mee.

trampoline

Meer weten over ons?