BOOOM Digital - Gradient styling elementBOOOM Digital - Gradient styling element

Maak kennis met Klara. Onze Digital Brand Maestro!

“Ik geloof in het vermogen om mensen en hun diepste drijfveren te begrijpen, wat resulteert in het bouwen van sterke merken die écht zichtbaar zijn. ”

Neem contact met ons op

Wie is Klara?

De creatieve kracht achter de branding en online marketing bij BOOOM Digital. Ze woont in Arnhem samen met haar partner Martin. Het leukste aspect van haar werk? Voor Klara draait het allemaal om het kunnen lezen en inschatten van mensen. Vanuit hun diepste drijfveren bouwt ze sterke merken op. Creativiteit is haar brandstof en ze geniet ervan om out-of-the-box te denken. Klara is gepassioneerd om mensen en hun merken écht zichtbaar te maken. Ze bloeit op in de wereld van visueel werk en creatieve expressie.

 

In mijn vrije tijd…

In haar vrije tijd ontpopt ze zich als een ware brei- en haakliefhebber. Ze heeft succesvolle social media waar ze haar werk deelt. Dit is ook haar eigen brei- en haakbedrijf die ze van content voorziet. Daarnaast kun je haar vaak vinden in de gezellige koffietentjes van Arnhem. Hier geniet ze regelmatig met vrienden van een heerlijke kop koffie of een koud biertje. Last but not least: tweedehands shoppen behoort ook tot Klara’s favoriete vrijetijdsbestedingen.

 

Nog iets over Klara…

Ze vult haar huis en kledingkast het liefst met met vintage en tweedehands vondsten. Als er nog iets gerepareerd of geverfd moet worden, vindt ze dat alleen maar nóg leuker!

Categorieën
BOOOM Digital - Gradient styling element
BOOOM Digital - Gradient styling element
Plan een kennismaking in