mve-select uitzendbureau

Ontwikkeling website mve-select.nl

Uitzendbureau voor de regio Arnhem, Nijmegen en daarbuiten
De klant

MVE Select

Responsive Webdesign

Wordpress CRM

SEO Optimalisatie

Aanbod van vacatures in een breed spectrum

MVE Select is een uitzendbureau in Arnhem in de breedste zin van het woord maar wel aangepast aan de normen van deze tijd. De flexibilisering van de arbeidsmarkt in combinatie met de vereisten uit de Wet werk en zekerheid vraagt om kennis en creativiteit. Ons doel is de juiste kandidaat op de juiste plek. Dat betekent dat wij investeren in relaties: zowel in de werkgever als werknemer. Ook werkzoekenden die wat moeilijker aan de slag komen of arbeidskrachten met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen wij met het vinden van een baan. De mens staat bij ons centraal waarbij het sociale aspect leidend is.

Zowel technisch als inhoudelijk helemaal op orde

Waar wij de technische realisatie van de website hebben verzorgd, heeft Qordaat Communicatie de inhoud verzorgd. Hierbij is gelet op het verhaal dat Superstalling wil vertellen op de verschillende pagina’s van de website en de zogenaamde SEOwaarde van de teksten. Dit houdt in dat de teksten zo zijn opgebouwd dat deze op verschillende zoekwoorden zo optimaal mogelijk scoren binnen Google.

Onder de motorkap hebben wij ervoor gezorgd dat ook de techniek van de website helemaal in orde is, zodat deze bijvoorbeeld snel laadt en op allerlei type schermen perfect getoond wordt. Veel mensen browsen via hun mobiel of tablet, dan is het zaak om ook op deze schermen een mooie website weer te geven.

Tijdens de realisatie hebben wij veelvuldig contact gehad met de klant. Door de korte lijntjes kon er snel geschakeld worden op het moment dat dit nodig was en werd de beschikbare tijd voor dit project efficiënt gebruikt.

MVE Select
MVE Select