lExtremiste

Ontwikkeling website lextremiste.nl

l’Extrémiste tattoos en piercings!
De klant

l’Extrémiste

Responsive Webdesign

Wordpress CRM

SEO Optimalisatie

Tattoo & Piercing in Arnhem – 7 dagen per week geopend

L’Extrémiste Tattoo & Piercing Studio in Arnhem heeft jarenlange ervaring op het gebied van tatoeëren en piercen. De studio is zeven dagen per week geopend en ze ontvangen je graag om je te informeren, je tattoo idee te bespreken of je direct van dienst te zijn. Voor een piercing kun je altijd zonder afspraak terecht.

Voor Ian Dijkstra en Suzanne Kaldenhove hebben wij de nieuwe website van L’Extremiste mogen ontwikkelen. Fotografie was erg belangrijk tijdens de ontwikkeling. De fotografie bepaalt de juiste stijl van de website. De website is gebouwd met WordPress als back-end.

Jarenlange ervaring & perfecte reputatie

De studio in Arnhem bestaat in 2016 alweer 20 jaar en de tattoo artiesten hebben inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd, zowel in binnen- en buitenland. Ze helpen je graag met maatwerk, cover-up en walk in mogelijkheid bij beschikbaarheid. Op het gebied van piercen heeft L’Extrémiste een naam hoog te houden. Intiem piercen is een specialiteit van L’Extrémiste. Je treft bij ons een groot assortiment sieraden aan voor alle denkbare piercings.

Uniek is de combinatie met salon L’Extrémiste Beauty naast de studio. In deze studio bieden we Laser Removal, permanente make-up, Micro Hair Pigmentation en medische tatoeage (hazenlip of littekens).

Lextremiste tattoo controleren
L'extremiste tattoo