De Vergaderie

Ontwikkeling website devergaderie.nl

Ervaar de gastvrijheid van De Vergaderie
De klant

De Vergaderie

Responsive Webdesign

Wordpress CRM

SEO Optimalisatie

De mooiste vergaderlocatie in Arnhem!

Vergaderlocatie De Vergaderie. Een verborgen parel in Arnhem aan de rand van het centrum en het Spijkerkwartier. Het elegante rijksmonument uit 1865 gaat ondanks het markante ontwerp op in het straatbeeld met andere statige herenhuizen en het Musispark. Totdat je de indrukwekkende voordeur opent….de weelde uit vroeger tijden komt je tegemoet.

Voor De Vergaderie hebben wij een responsive website ontwikkelt. De juiste uitstraling passend bij de locatie in de juiste sfeer! De website is geoptimaliseerd voor goede zoekresultaten in Google.

Zowel technisch als inhoudelijk helemaal op orde

Waar wij de technische realisatie van de website hebben verzorgd, heeft Qordaat Communicatie de inhoud verzorgd. Hierbij is gelet op het verhaal dat Superstalling wil vertellen op de verschillende pagina’s van de website en de zogenaamde SEOwaarde van de teksten. Dit houdt in dat de teksten zo zijn opgebouwd dat deze op verschillende zoekwoorden zo optimaal mogelijk scoren binnen Google.

Onder de motorkap hebben wij ervoor gezorgd dat ook de techniek van de website helemaal in orde is, zodat deze bijvoorbeeld snel laadt en op allerlei type schermen perfect getoond wordt. Veel mensen browsen via hun mobiel of tablet, dan is het zaak om ook op deze schermen een mooie website weer te geven.

Tijdens de realisatie hebben wij veelvuldig contact gehad met de klant. Door de korte lijntjes kon er snel geschakeld worden op het moment dat dit nodig was en werd de beschikbare tijd voor dit project efficiënt gebruikt.

De Vergaderie sfeervol voor een perfecte meeting
De Vergaderie een mooie plek om te vergaderen