Voorstelrondje: nieuwe stagiaires van BOOOM

Het is weer september, dus we hebben weer nieuwe toffe stagiaires rond lopen (oké, eigenlijk meer zitten) bij BOOOM. Deze jonge talenten helpen ons met het ontwerpen, coderen en in elkaar schroeven van mooie websites. We hebben ze nu gevraagd om hun toetsenbord neer te leggen en met pen en papier zichzelf voor te stellen. Dit zijn (van links naar rechts) Jo-Ann, Elaniek en Sander!

Jo-Ann

Het eerste aanstormende talent is Jo-Ann. Onze 21-jarige kattenliefhebster is helemaal thuis in programmeertalen en gaat geen uitdaging uit de weg. Precies de juiste instelling voor BOOOM! Naast haar stage bij ons staat ze regelmatig achter de frituur bij een bekende fastfoodketen (hint: het heeft iets te maken met Kentucky en kip), gaat ze zelf uit eten of ploft ze op de bank om een goede serie op Netflix te bingewatchen. Het gerucht gaat dan ook dat Jo-Ann 25 uur in één dag heeft zitten.

 

 

Elaniek

Tarzan en Plotsie. Nee, dit zijn geen figuren uit een onbekend stripboek uit de jaren ’90. Het zijn de namen van de twee superlieve honden van Elaniek. Ze is 19 jaar en komt ons helpen met het ontwerpen van hele mooie dingen. Wat voor mooie dingen? Maakt niet uit. Logo’s, flyers, advertenties en eigenlijk alles wat je op het internet tegenkomt. Na het maken van gave designs ontspant ze met een goed boek, een paar uurtjes Tomb Raider en haar haren verven. Geen geintje, ze verft haar haar vaak. Of eigenlijk veel te vaak, zoals ze het zelf zegt.

 

Sander

Wij vroegen aan Sander: “Hey Sander, waar zie je jezelf over tien jaar?” “In Amerika”, antwoordde hij koeltjes. Wat Sander daar precies gaat doen? Designen, designen … en nog meer designen! Van Velp naar United States, wij houden wel van ambitie. In de tussentijd gaat hij nog beter worden, heel veel mensen blij maken met coole designs, en ook heel veel lasagna eten. “En zijn favoriete tekenfilm van vroeger dan?”, horen we je denken. Tom and Jerry natuurlijk.

 

Wil jij in de toekomst ook stage lopen bij BOOOM Digital? Stuur dan je CV en motivatie naar info@booomdigital.nl met het onderwerp ‘Stage lopen bij BOOOM’! 

Project starten?

Websites_

Webshops_

Branding_

Fotografie_

Video_

Strategie_

Optimalisatie_

SEO_