Even voorstellen: Jasper Agelink

BOOOM is een Junior Webdesigner rijker. Maak kennis met ons jongste talent: Jasper Agelink!

Even voorstellen Jasper Agelink BOOOM Digital

Ja, je ziet het goed! Jasper staat weer op onze blog! Hij heeft namelijk al eens eerder op onze blog gestaan. Daarin introduceerde wij Jasper als stagiaire van BOOOM Digital, maar vandaag gaan wij Jasper introduceren als Junior Webdesigner!

In de vorige blog vermeldde Jasper al dat hij het moeilijk vindt om 100 woorden over zichzelf te typen. Daarom pakken we het dit keer anders aan. Wij hebben Jasper geïnterviewd, terwijl hij achter zijn computer door kon gaan met zijn project. Ja, deadlines… En ja, een man die wél kan multitasken!?

Nou, stel jezelf eens voor!

Mijn naam is Jasper, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Dieren. Na mijn stage bij BOOOM Digital mag ik nu mij verder ontwikkelen als Junior Webdesigner. Ik ben perfectionistisch en ik vind het moeilijk om volledig tevreden te zijn over mijn werk. Doordat ik zo streng voor mezelf ben, kan ik mooie producten neerzetten.

Je bent nu een maand bezig voor BOOOM Digital. Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Toen ik de stagemarkt hebt bezocht, viel mijn oog op BOOOM Digital. Nadat ik mijn half jaar stage binnen BOOOM Digital met succes heb afgerond, kreeg ik de vraag of ik hier aan de slag wilde gaan als Junior Webdesigner. Ja, natuurlijk!

Wat vind je van BOOOM Digital?

Ik vind dat er een goede sfeer hangt binnen het bedrijf en verder hebben wij veel leuke klanten. Ook kreeg ik redelijk gauw al veel verantwoordelijkheid. Zo kun je je eigen creativiteit kwijt in projecten. Door te doen leer je ontzettend veel!

En waarom zijn wij een talent rijker met jou in ons team?

Ik ben opgeleid als mediavormgever. Inmiddels door mijn stages en enthousiasme voor het vak, heb ik een brede kennis ontwikkeld. Zo kan ik programmeren in HTML, CSS en een klein beetje in PhP. Ook ben ik bekend met Adobe programma’s, waaronder Adobe Xd en Photoshop. Wel ligt mijn hart het meeste bij het vormgeven.

Leukste project tot nu toe?

Al mijn projecten zijn leuk…  Als ik iets moet kiezen, dan wordt het toch mijn eerste project waar ik de complete verantwoordelijkheid voor kreeg. Dit was het designen van de nieuwe website voor Daizy Media. Op deze website ben ik daarom ook het meest trots. Ik kijk er naar uit wanneer deze online staat.

Heb je verder nog hobby’s of verborgen talenten?

Vroeger badmintonde ik best hoog. Nu doe ik het alleen nog voor de ontspanning erbij. Verder luister ik de hele dag door naar muziek. En uhm… Die verborgen talenten heb ik zelf ook nog niet ontdekt.

Waar zie jij jezelf in de toekomst?

Ik hoop hier sowieso nog veel ervaring op te doen en gave designs te ontwerpen. Als designer wil ik mij verder blijven ontwikkelen.

Last but not least, waar kunnen we jou voor wakker maken?

Een pak Taksi Tropisch Fruit, dat is echt goud!


Nou, dat was gezellig. Welkom bij het bazen team van BOOOM Digital, Jasper!

Project starten?

Websites_

Webshops_

Branding_

Fotografie_

Video_

Strategie_

Optimalisatie_

SEO_

Open Whatsapp
Hey, Milan hier!👋🏼 Kan ik je ergens mee helpen?