De beste apps om je WordPress websites te beheren

In een van onze vorige blogs hebben we het al gehad over het gebruik van mobiele telefoons en WordPress websites. Automatisch houdt dit in dat er ook steeds meer apps beschikbaar komen om je WordPress website bij te houden. Wij hebben onderstaand de 3 beste apps op een rijtje gezet waarmee je je website up to date kan houden, ook als je niet achter een computer zit.

mobiele apps voor wordpress websites

WordPress app

Artikelen publiceren, pagina’s bijwerken en zelfs foto’s toevoegen via je mobiele telefoon? De app van WordPress maakt dit mogelijk. Statistieken bekijken tijdens je pauze of onderweg en dat allemaal via je telefoon. De app is beschikbaar voor iPhone en Android.

WooCommerce app

WooCommere is een plugin die wordt gebruikt om een webshop te integreren in WordPress. De mobiele app van WooCommerce is een echte must have! De gebruikersvriendelijke app zorgt voor inzicht in de verkoop van je webshop. Je kunt op het dashboard de statistieken bijhouden van je bestellingen, omzet, best verkochte producten en zelf je bezoekersaantallen. Deze statistieken zijn per dag, per week of zelf per maand beschikbaar. Ideaal!

ManageWP

Het kan zijn dat je een groot aantal WordPress websites beheert. Waarschijnlijk ken je dan de online applicatie en plugin ManageWP wel. Deze plugin installeer je op al je websites waardoor je vanuit een scherm toegang krijgt tot al je websites. Naast de online variant is sinds kort ook de ManageWP mobiele app beschikbaar.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het koppelen van apps aan je WordPress website? Neem gerust contact met ons op en wij informeren je hier graag over!

Project starten?

Websites_

Webshops_

Branding_

Fotografie_

Video_

Strategie_

Optimalisatie_

SEO_