Bedrock en WordPress: Zo rocken wij je nieuwe site!

Wanneer je een website laat maken, wil je natuurlijk een goede en veilige website. Als we een website nu eens als een huis zien. Dan wil je ook de beste ‘bouwstenen’. Maar voordat je met de bouwstenen aan de slag gaat, moet er eerst een goede fundering staan. Zo kijken onze developers ook naar het bouwen van een website. De fundering van de website moet goed staan, om een sterk (huis) neer te zetten. Dit doen wij door middel van Bedrock en WordPress. Wees gerust, we zullen het niet al te technisch uitleggen. 😉

Wat is Bedrock?

Bedrock is geen plugin of thema. Het is een manier om je WordPress site te installeren, configureren en te beheren. Je kunt het dus niet zelf ‘even’ installeren, maar het is een methode om jouw WordPress site op te zetten. Deze methode zorgt voor een betere workflow, een sterke website, betere beveiliging en dus meer zekerheid!

bedrock rockin nerd

Sage & WordPress

Met een manier om een WordPress site te installeren, heb je natuurlijk nog geen website. Zo werken we naast Bedrock ook met Sage. Sage gebruiken wij als basis voor het thema die wij opzetten voor je website. Hiermee kunnen wij, zoals je mag verwachten van een goede webbouwer, het webdesign omzetten tot een custom made website.

Waarom onze developers werken met Bedrock

Zoals eerder benoemd zorgt Bedrock voor een veiligere website. De methode heeft namelijk meer oog voor de beveiliging van je website. Een ander belangrijk aspect is dat er oog is voor toekomstige ontwikkelingen. Wij geloven dat deze manier van installeren de standaard gaat worden voor WordPress websites!

De voordelen van Bedrock

  • Betere projectstructuur in WordPress
  • Je website is beter beveiligd
  • Minder foutmeldingen
  • Betere workflow
  • Toekomstgerichte werkwijze
  • Een snellere website
  • Je website draait op de laatste PHP versie

Loop voorop met BOOOM Digital

Wil jij een website volgens de laatste development criteria? Bij BOOOM Digital maken wij de tofste websites en ontwerpen die aansluiten bij de tijd en je brand. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Project starten?

Websites_

Webshops_

Branding_

Fotografie_

Video_

Strategie_

Optimalisatie_

SEO_

Open Whatsapp
Hey, Milan hier!👋🏼 Kan ik je ergens mee helpen?